top of page

Nutricionista

nutricionista, ishrana,gojaznost, depresija gojaznih , anksioznost ,višak kilograma,dijeta,

Udruženje GAPS čine stručnjaci iz oblasti psihoterapije, nutricionizma, psihologije,pedadogije i marketinga, okupljenih radi istog cilja – poboljšanje opšteg kvaliteta načina života. Kroz edukaciju, konsultacije/savetovanje, individualne i grupne radionice, Udruženje će se potruditi da Vaši dani budu ispunjeni pozitivnom energijom uz opšte psiho-fizičko zdravlje. 

Trend zdravog života i redovne fizičke aktivnosti uspeo je da navede ljude da promene loše navike i posvete se svom zdravlju i izgledu. Međutim, usled količine informacija koje se svakodnevno plasiraju, često dolazi do nedoumice šta je zapravo zdravo, a šta ne, koja hranu treba konzumirati ujutru, a koju uveče, kako trenirati i šta bi zapravo trebalo da radimo.

Nutricionista ili nutritivni terapeut je osoba sa strukovnom diplomom iz oblasti ishrane i nutritivnog obrazovanja. Visoko kvalifikovani stručnjak je prava osoba koja će moći da odredi šta vašoj ishrani potrebno, šta od hranljivih materija možda nedostaje i kako da poboljšate svoje navike u ishrani.

 

Zdrav život i pozitivne misli

Pravilna ishrana pozitivno utiče na kompletno psiho-fizičko stanje organizma. Ona podiže imuni sistem, sprečavanja širenje ili nastanak mnogih oboljenja i bolesti, ublažava alergije, pomaže u regulaciji telesne kilaže, popravlja raspoloženje, utiče na koncentraciju i daje energiju za svaki dan.

Zdrave navike, poput pravilne ishrane, redovne fizičke aktivnosti i pozitivnih misli, preporučuju se svima. Bez obzira da li ste rekreativni ili profesionalni sportista, dete ili odrasla osoba, da li imate zdravstvenih problema, da li ste gojazni ili pothranjeni, trudnica ili porodilja… Svako ko želi da unapredi kvalitet svog života kroz više energije, bolje raspoloženje, zdraviji organizam i bez straha od bolesti trebalo bi da se posveti zdravim navikama.

 

Udruženje GAPS se bavi poboljšanjem kvaliteta života građana kroz edukaciju o pozitivnim stilovima života. Uz mnogobrojne radionice, predavanja, savetovanja i konsultacije koje se mogu odvijati individualno ili u grupama, GAPS se trudi da unese pozitivne misli i vedrinu u živote svojih članova.

 

  • Nutricionistička Konsultacija/Savetovanje:
    Obuhvata uvid u kompletno zdravstveno stanje, analizu dosadašnjeg načina ishrane, procenu rizika po zdravlje, telesnu analizu na profesionalnoj TANITA vagi, izradu jelovnika, praćenje klijenta i online konsultaciju (e-mail, viber) u toku režima ishrane.
     .

  • Nakon izvesnog vremena praćenja individualnog programa ishrane sledi kontrola/konsultacija sa nutricionistom kako bi se izmerio i sagledao napredak.

  • Promena jelovnika uz kontrolu: 
    U zavisnosti od postignutih rezultata i daljih ciljeva, može doći do novog prilagođavanja jelovnika.

Najbitnije od svega, nutricionista i konsultacije sa njim deluju kao konsultacije sa ličnim životnim trenerom. Naučićete kako da napravite zdrave odluke, kako da kuvate zdravu hranu, pokazaće vam zdrave alternative omiljene hrane koje ne možete da se odreknete. Čak i ako nemate posebne zdravstvene probleme ili želju za promenom telesne kilaže, nutricionista je u stanju da pruži najbolje recepte koji će prečiti nastanak oboljenja i bolesti i očuvati dobro zdravstveno stanje na duže staze.

Unapredite kvalitet svog života i osigurajte zdravlje svoje porodice uz našeg nutricionistu.Zakažite svoj pregled gaps.srbija@gmail.com ili putem telefona navedenog na sajtu

bottom of page